In 2010 ben ik een project begonnen naast mijn ontwerp praktijk en meubelmakerij. Een online zaagservice voor super exact maatwerk in meubelkwaliteit materialen. De aanvragen en opdrachten kwamen plotseling vanuit het hele land mijn mailbox binnen. Ik heb de afgelopen jaren tonnen plaatmateriaal precies opmaat geleverd aan professionals maar ook aan particulieren.


Vooral B2B heb ik vele grote opdrachten uitgevoerd. Ik heb gemerkt dat er veel ontwerpers, architecten en kleinere bedrijven in de interieurbouw behoefte hebben aan kwalitatief materiaal kant en klaar opmaat bewerkt.


Zagenzagen is zo leuk om te doen dat het steeds meer aandacht heeft gekregen. Ik zag steeds meer de potentie van het concept. Het heeft er toe geleid dat ik begin 2017 een samenwerking ben aangegaan met software ontwikkelaar Mark Smits. Samen met Mark hebben we de unieke combinatie van 2 werelden verenigd in een totaal nieuw online platform dat we in Mei 2018 hebben gelanceerd.


Op de website kies je een van onze professionele materialen. Je bepaalt je bewerkingen, ziet direct de prijzen, rekent af en je ontvangt je bestelling thuis of je komt het bij ons ophalen. De orders die online zijn verzameld kunnen direct door naar de werkplaats. We slaan hiermee het kantoor over en dat scheelt weer. We kunnen dat doen omdat de partners waarmee wij samenwerken computergestuurde machines (CNC) hebben. De orders gaan van de computer naar de machine. Zo streven we ernaar om alle onnodige stappen uit het proces weg te laten door onderdelen te automatiseren. Dit doen we niet alleen op de werkvloer maar ook bij de inkoop van platen en transport van de order. Kleinere orders worden door grote industriële bedrijven bedrijven meestal niet in behandeling genomen. Omdat wij de aanvragen bundelen maken we van vele kleintjes 1 grote order. Zo kunnen materialen en zaagwerk voordeling aanbieden, zelfs als het gaat om maar 1 plaat.


Zagenzagen.nl gaan we nu verder uitbouwen tot een plek waar je je ideeen tastbaar kan maken.

We zijn continu opzoek naar nieuwe materialen om aan ons online programma toe te voegen.

Daarnaast zal er de komende tijd steeds meer functionaliteit worden toegevoegd zodat je uiteindelijk je uniekenmeubel in onderdelen kan bestellen. Klaar om te monteren.

Ikea voor gevorderden ;)

de Ikea voor gevorderden